Løper til hytte-langbordet

Første uka i ferien var det mye fint sy-vær! På fjellet var det både vått og kaldt, og da fikk jeg sydd denne løperen til kjøkkenbordet på hytta. Det var greit å sy den "på stedet", så jeg fikk tilpasset størrelsen til bordet etterhvert som jeg satte sammen lappe-rekkene. Bordet er på 2,5 x 1 m, så løperen er ganske stor!
Fargene er valgt for å stå til møbler og inventar forøvrig, og går i røde, grønne og lys beige toner.

img2988

Fikk også lyst til å vise fram et quiltet vegg-teppe jeg har på veggen på hytta - det er laget av en venninne som bor i Danmark. Teppet et stort - 1.5 x 1.5 meter, og fyller hele veggen over sofaen. Jeg er veldig glad i teppet, og jeg synes at det passer helt perfekt der det henger! :-)

img2990


Detalj fra bildet:

img2993

6 kommentarer

Mona

19.aug.2008 kl.20:12

Flott duk og veggbilde. Ser at du har hytte i tradisjonell stil, det er en del av min drøm også......Kanskje om noen år....

Bodil

25.aug.2008 kl.13:12

Jøss, du har jo vert produktiv du i sommer ;) Det har iallefall ikkje eg! Men har igrunn ikkje hatt tid heller, det har vore ein laaang slåttonn i år...føles iallefall slik...Det veggteppet ditt var nyyydelig, skjønner at du er stolt av det :) Ja, løperen også. Flott med den smale kanten rundt, det gjorde seg :) Eg er begynt å brodere ein adventskalender til yngste tantebarnet (1 år i nov), men det blir nok julegåve. Han er så liten at han skjønner ikke så mykje av det enno likevel.. Og så har eg ei (liten) plan om å bli flinkere å blogge når hausten kjem... trur eg, hihi.

grethekristin

29.aug.2008 kl.14:11

Flott løper du har laget.Nydelig veggteppe.Ønsker deg en riktig god helg.

Hege

29.aug.2008 kl.17:23

Hei hei.Flott duk,og for noen friske fine farger på mappen.Teppet gjorde seg fint på hytte veggen:)

Eva

31.aug.2008 kl.21:11

Nydelig veggteppe. Skjønner godt du er glad i det. Løperen til hyttebordet er kjempefin - helt hyttestil.

Kjersti M

09.sep.2008 kl.13:30

Skjønn løper, koselig med hjemmelaget på hytta. Ser at du øver på quilting - det er bare kjempegøy, quilter snart alt jeg syr ;o)Titter i bloggen din iblandt og får litt inspirasjon :O)

Skriv en ny kommentar

hits