Kenny K digitalt stempel

Denne lekre damen heter "Miss Fortune" og hun pryder her et bursdagskort som jeg laget til min mann her om dagen - han ble veldig fornøyd! ;-) Stemplet er designet av Kenny K og er kjøpt som et digitalt stempel. Veldig enkelt, faktisk! Bare å kjøpe og laste ned! Deretter kan man printe ut og kopiere i de størrelsene som passer.

Et par nye kort

Et par nye kort jeg har laget. Et bursdagskort med en ganske glad katt, og en litt mer bekymret kanin med gulrotsaft-medisinen sin. Disse motivene er så søte, og kommer nok til å bli brukt ofte! (Håper ikke jeg får bruk for kaninen så veldig ofte forresten, han egner seg vel best til "bli bra snart" kort!
 

Kortlaging...

Fikk plutselig lyst til å lage noen kort! Jeg hadde en god del stash fra en tidligere scrappe-periode, men etter at digitale fotoalbum overtok mer og mer her i huset så har det ligget på lager en god stund! Fikk nye fine fargeblyanter til jul (Prismacolor Premier) og med innkjøp av noen Magnolia stempler  var jeg i gang. Her er noen av kortene - foreløpig ikke så veldig proffe kanskje, men moro er det! :-)Veggbilde til hagestua...

Endelig kom teppet opp på veggen i hagestua - dette ble påbegynt i påsken, men ikke ferdigstilt før nå nylig. Har prøvd meg med litt forskjellige quilte-mønster - har fulgt strekene på blomster og sirkler en del, og quiltet et tettere siksak-mønster på noen av rutene.


Sirkelpung av restene...

Her er en sirkelpung som ble sydd av restene til Weekend-bagen. Ganske grei å sy! Jeg hadde egentlig tenkt å ha mye frihåndsquilting på denne, men den nye fine symaskinen min var litt merkelig på hytta, så det ble rette quiltesømmer i steden. Når jeg kom hjem virka alt som det skulle igjen - kan det ha vært fjellufta??


Fanny Weekend bag - ferdig!

Ble ferdig meg bag'en før påske - her er bilde! Den ser litt slapp og skakk ut kanskje, men det er fordi den er helt tom..  ble faktisk veldig bra! Litt utfordring å få i glidelåsen - lurer på om dette er den lureste måten å sy i glidelås på?? Men jeg fulgte mønsteret. Siden jeg sydde den i dongeri ble det ganske mange tykke sømmer - 3 nåler gikk med underveis!


Hjeeelp! Tom for tråd!!!!

Det går fremover med Fannys Weekend Bag - nå er hele veska sammensydd og quiltet, og stroppene med ringer er sydd fast. Lokket er ferdig med lukkekant og det hele. Og så skjedde det fryktelige at jeg gikk tom for tråd i riktig farge!!
Så da var det stopp for den kvelden. Skjønner nå at jeg må begynne å hamstre tråd også - ikke bare stoff....
;-)


Klar - ferdig - gå!

Er i startgropa for å starte på Fanny Weekendbag! Siden det er en ganske stor veske har jeg tenkt å sy den av   dongeristoff med detaljer og innslag av noen fine batikkstoffer, kjøpt på Quilt-design i Krokstadelva. Jeg kan bare fortelle dere at det var mange nydelig stoff der nå! Vanskelig å velge, men til slutt endte jeg opp med en serie i blått/grønt som dere ser her. Gleder meg til å komme i gang! :-)

Flere kuvertbrikker

Skulle tro jeg hadde nok kuvertbrikker snart - men de forsvinner liksom ut av huset etter hvert....  Her er to sett - de to på det øverste bildet ble en bursdagspresang og de gule skal få bli med på hytta til helgen. Det skal også påskeløperen, som var NESTEN ferdig til påske i fjor - nå er den helt ferdig, faktisk! :-) Stoffene til de gule brikkene er kjøpt på Lappestua  og er av lin. Veldig koselige stoff, synes jeg! :-) Det ene kan brukes på begge sider, så lukkekanten er laget av det samme stoffet som forsiden, bare snudd. Det andre stoffet har små griser utover hele, og er av en litt tynnere kvalitet.


2 brikker med kaffemønster.


Påskeløperen fra i fjor - som endelig ble helt ferdig quiltet...


Freddie er ikke enig i at dette er spisebrikker - han er overbevist om at det er ny katteseng til ham!


Men sånn ser de i hvert fall ut - uten katt...

Julen som ligger bak oss...

Jeg glemte å legge ut bilde av disse kuvertbrikkene og kjøkken-løperen jeg lagde før jul! Var kanskje litt travelt med andre ting i den perioden - blogging var liksom ikke det jeg drev mest med da. Men nå har jeg i hvert fall fått tatt et par bilder. Kuvertbrikkene (8 stk) er sydd for å passe både til advent og jul, og jeg synes kombinasjonen rødt og lilla fungerte ganske bra!

Den lille duken i rødt og grått sydde jeg til kjøkkenet - det hører en firkantet duk til settet også.
Les mer i arkivet » April 2011 » Februar 2011 » Januar 2011

Anne-Grethe

53, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits