Jeg ELSKER snø!

Vi var (som vanlig!) på hytta i helgen, og denne gangen fikk vi en stor overraskelse! Da vi sto opp lørdag morgen hadde det kommet 10 cm snø i løpet av natten  - og gjett om jeg koste meg!! :-)

tanja

tanja2

tanja7

tanja4

tanja5

tanja3


3 kommentarer

Tea

02.11.2008 kl.16:18

Hei Tanja - du ser flott ut!!! Vi hadde faktisk noen cm med snø her i Moss en morgen, og jeg som bare har sett snø en gang tidligere brukte litt tid på å huske hva dette var for noe morsomt...og plutselig var den borte igjen. Du er litt mer vant med dette snø greiene og kjenner sikkert alle mulige triks man kan gjøre. Klem fra Tea

eva og alphi

02.11.2008 kl.22:28

ååå så nydelig du ser ut, tanja. Alphi har også hatt snø, men altfor lite og altfor kort etter hennes smak! I dag fant hun derimot en hel rådyrflokk med 6 stykker inni et skogholt på jordene. De løp fort de!! Men så fløyta Eva, og da tok det ikke mange sekundene før alphi snudde, og kom tilbake gitt. SUPERFLINK, ja. Tror kanskje vi sees en snutt neste søndag. Fie og Eva lader opp til det. Tom erik skal få beskjed i god tid.

Kent

11.11.2008 kl.10:31

Hei! Dette må jeg si var innmari fine bilder! Vi har (tro det eller ei) ikke fått snø enda! Men jeg tror nok bror trickster gleder seg til snøen kommer :-)Ser ut til å være veldig fint rundt hytta der, så Tanja kan være fri og kose seg :)Ta vare på hverandre og ha det bra! :-)

Skriv en ny kommentar

hits