For en kjedelig helg!

Hei igjen!
Vi har vært på hytta i helgen - men det var en veldig kjedelig helg for meg!!! Flokken bare snekret hele helgen, så jeg fikk ikke den fine lange turen jeg pleier å få på fjellet! Men jeg var VELDIG snill og grei - koste meg med pinnene mine og slappet av på verandaen... Håper bare ikke det blir sånn HVER helg! 

img3007

img2998

img2999

img3002

Heldigvis så kom de opp for å ha kaffepause en gang i blant - og da fikk vi herjet og "ulvet" litt! :-)

img3005

3 kommentarer

9na

19.08.2008 kl.11:37

For en utrolig søt hund som Tanja er og Freddie er fremdeles til å spise opp...! Søte bidler der de ligger sammen litt lenger ned her. Leser fremdeles bloggen deres..

Tea

27.08.2008 kl.14:23

Hei søs!!! Skjønner at enkelte ting ligger i slekta - sånn som å være glad i pinner, sette pris på litt ulving og ikke minst....kjede seg når flokken er opptatt med andre ting!!! Pleier å ha et blikk som forteller M&M at jeg synes det er en "møkkaflokk" når de holder på med noe annet enn MEG! Vi er tilbake etter 1 måned i seilbåt og Marianne vil plutselig oppdatere bloggen. Håper vi kan sees i løpet av høsten, ha litt seriøs ulving og sjekke ut om søstra vår Alphi er blitt for fin for oss etter alle premiene og lovordene hun får!

Aiyana

08.09.2008 kl.08:26

Det høres idyllisk ut på hytte deres! Kjekt å se nye bilder av Tanja og høre at hun har blitt glad i å svømme endelig!

Håper det står bra til med alle dere!

Skriv en ny kommentar

hits