JEG HAR SVØMT !!!!!!!!!!!!!

HEI, ALLE SAMMEN!

Da kan jeg opplyse alle som har lurt på det - JEG KAN FAKTISK SVØMME! De har vært litt bekymret for meg har jeg skjønt, så i går tok jeg endelig mot til meg og la på svøm, til stor jubel og applaus fra de tilstedeværende.
Vi har hatt en kjempeflott helg, bare småturer og kos i hagen hele helgen. Og lørdag kveld fikk jeg til og med besøk av min beste venn - Zappa, så kan vel si at helgen har vært helt perfekt! :-)

Her er noen bilder fra søndag da vi var en tur på en familiehytte vi har på Raje, rett utenfor Kongsberg.
img2691

Fatter'n og jeg på tur i skogen
img2674

Det var fullt av trost-unger som skulle lære seg å fly !fugleunge

Her lurer jeg på om jeg ikke skal svømme litt - må bare sjekke om det er greit for de andre?
lurer

Og så - ENDELIG! :-)
svmmer2

3 kommentarer

Marianne

04.06.2008 kl.19:35

Hei Tanja!!! Så flott å se at du KAN svømme - er det ikke rart hva som ligger i instinktet??? Tea har ikke prøvd enda. Vi prøvde å vasse ut i sjøen her om dagen, men frøken Tearose bråstoppet når hun kjente at hun faktisk var VÅT på labbene :-) Kos å se deg igjen!

eva og alphi

05.06.2008 kl.13:16

Klart du kan svømme, Tanja, du har jo bare venta til du ble stor. fornuftig det. De er så travle flokken min her, men jeg håper eva får somla seg til å lage en avtale med dere før sommeren er over igjen da. Dere skulle kanskje en tur til Eidsdal også? Anbefales, vi legger ut masse bilders nart på vår blogg :-)

Hege

02.08.2008 kl.18:59

Hei svømmedyktige Tanja.Sjekk ut den lille saken det er bilder av hos meg,det er en firbent det å..men litt ulik deg i størrelsen:)

Skriv en ny kommentar

hits