Siste tur i snø!

På hytta er det fortsatt MASSE snø - jeg likte det godt, men flokken sier at nå skal vi holde oss hjemme til den blir borte og det tørker opp på veien her. Jeg blir visst veldig sølete...  Vi fikk en siste tur forrige lørdag, og jeg kan gå overalt oppå snøen, men "truger" var visst et godt alternativ for de på to ben!  Forresten må jeg fortelle at fatter'n er veldig somlete med hanskene sine! Han mister dem stadig vekk, og jeg må løpe tilbake og finne dem for ham! Jeg er kjempeflink til det, og får masse skryt når jeg kommer og leverer hansken, men det får da være grenser for å miste ting!! 

blogg2

blogg3

blogg4

blogg6

Noen har visst sagt at retrievere er glad i vann, men jeg er litt usikker...  tror jeg venter til det blir litt varmere i bekken, ihvertfall!

blogg8

3 kommentarer

Aid

09.05.2008 kl.09:22

Flott hund dere har. Det er utrolig mye selskap i en hund, og så har man alltid en villig tur-kamerat i en hund :) Håper ny HD røntgen viser at alt er bra!

Aiyana

14.05.2008 kl.14:46

Hei Tanja!

Gratulerer så mye med NY KJEMPE FLOTT BLOGG! Kunne ønske min blogg var like fin som din!!!

Masse fine bilder av deg også, jeg har kapret noen av bildene og oppdatert din egen side på min hjemmeside!

Gratulerer også med A albuer, så får vi prøve igjen til høsten med ny HD røntgen hos en dyrlege som kan ta bilder. Hils flokken din!

Klem fra oss alle, Aiyana & Co.

Kent

29.05.2008 kl.09:12

Veldig flotte innlegg! Kjempefin frøken er det blitt!Moro å se hun var skeptisk til det kalde vannet :)^^,-Kent

Skriv en ny kommentar

hits