Påskeminner

Hei, alle sammen!
Vi har hatt det ganske travelt etter påske, så selv om jeg har mast på flokken om oppdatering av bloggen så har det ikke blitt tid til det! Men her kommer endelig et lite innlegg og noen bilder fra påskeferien.  Og så vil jeg selvsagt gratulere dere alle med 1-års dagen vår som også var i påsken!! Jeg feiret dagen med en lang skitur - ingen bløtkake her i gården, nei! Men tørrfisk ble det, så vidt jeg husker...

img2550
Freddie og jeg slapper av på saueskinnet etter en lang dag.

img2499
Vi har ikke vann på hytta, så her skal fatter'n og jeg en tur i bekken!

img2482edited1
Her er jeg med sokk på foten - etter å ha hatt et litt ublidt møte med et par ski med stålkanter... Jeg lærte å ikke bråstoppe rett foran noen i nedoverbakke - og nå har ikke de skiene så skarpe kanter lenger, etter at fatter'n tok og rundet dem av med en fil!  Jeg var kjempeflink til å gå med sokk, selv om den ble litt full av snø på turen.

img2519

Er jeg flink til å gå på skitur, eller?? Noen ganger måtte jeg gå litt i bånd der hvor vi kunne møte mange folk, men stort sett går jeg løs når vi er på fjellet - og det liker jeg aller best! :-)

2 kommentarer

Tea

14.04.2008 kl.19:47

Hei Tanja - så hyggelig å se deg igjen! Sokk på labben, det har ikke jeg testet...men jeg går med truse fordi jeg har løpetid (nå igjen!) Kos å høre nytt fra deg, hilser fra flokken min til flokken din. Big hug, Tea

Eva, Drøbak

15.04.2008 kl.09:30

SÅ FIN NY BLOGG!! Og heldiggrisene som har gått på ski. Vi har ikke fått en eneste tur i år. neste år, skal det bli tospann, Alphi og penny trekker eva :-) Vi gleder oss ellers til nye søsken i vente hos Kennel Kelimoor i Eidsdal.

Skriv en ny kommentar

hits