Fra en hyttetur!

Hei, alle sammen!
Vi har vært på hytta i helgen, men det var så dårlig vær at det ble ikke tatt et eneste bilde. Men vi gikk en lang tur på lørdag, da - så jeg fikk løpt og løpt og løpt over frosne myrer - og det var HERLIG! :-) Og så trente vi på spor - jeg fant både pølsebiten og mutter'n - men da jeg skulle finne mutter'n så gikk jeg visst mest "på været" og ikke så bra med nesa ned i bakken... men det var en begynnelse! Ellers ble jeg lurt opp opp på mange store steiner og stokker - skulle visst være bra for balansen..  hmmm...  ??

Her kommer noen bilder fra høstferien for noen uker siden - DA var det flott vær, da! Og vi gikk en kjempelang fjelltur, og så både elg og reisdyr og masse ryper..  Kos dere med bildene!

Her sitter jeg på min faste plass på verandaen og skuer utover mitt rike....

7717-143

Noen bilder fra turen vår til Reinsjøfjellet.....
7717-143

7717-141

Jeg har lært at når man skal bli tatt bilde av så snur man seg MOT fotografen - ikke står med ryggen til!
Så jeg gjør som jeg har lært jeg, så får de andre bare gjøre som de vil!
image146

7717-140

Morgenstund har gull i munn! Her er mamma og jeg ute på en veldig tidlig morgentur, FØR sola hadde stått opp!
Det var ikke jeg som maste altså, jeg ble dratt ut før jeg var helt våken - da sto hun allerede klar med klær og kamera og vi skulle på foto-tur på morgenkvisten!
7717-137

7717-136

7717-145

3 kommentarer

Tea

29.10.2007 kl.12:49

Wow sis!!! Så flott - og så nydelige bilder av deg. Ser at du er stolt, og det har du all grunn til, som er prinsesse i et slikt rike! Godt med noen fine feriebilder når været slår seg vrangt. Vi gikk tur i går, og det var så vidt vi klarte å gå i det været. Marianne sjekka, og det var 32 m/s hos oss i går - det er storm det! Du får kose deg alene med mamman din denne uka - og dere er "snart" fulltallig. Trust me, det reises i flokken, men de kommer alltid tilbake :-) Klem fra Tea

Catta

29.10.2007 kl.18:39

Så pen hun er i høsten! Herlige bilder!

Ha en fin kveld

Eva, Drøbak

30.10.2007 kl.09:23

Så UTROLIG fint i ditt rike, Tanja. Og veldig gøy at dere har prøvd spor. Si til de tobente at de bare på ringe/maile om tips. Det blir bare morsommere og morsommere for hver gang. Lover! :-) Hilsen sis, Alphi

Skriv en ny kommentar

hits