Første kurskveld!

Hei, alle sammen! Nå ble det endelig min tur til å bli med på valpekurset! Det var gøy, vi fikk masse godbiter og etter kurset fikk alle sammen leke litt med hverandre. Jeg var som vanlig litt skeptisk, og hadde "ståpels" på ryggen hele tiden, men jeg lekte like fint for det! :-)

image107

Her sitter jeg og venter på at vi skal komme i gang!

Flere bilder kommer snart - vi har det så travelt hjemme om dagen med oppussing og sammenskruing av nye møbler at det er null tid til blogging!! Men jeg får mat og turer og sånt, da - heldigvis ! :-)

5 kommentarer

Aiyana

05.09.2007 kl.11:42

Gratulerer med start på klikker valpekurs Tanja! Sjekt at du får treffe andre valper nå!

Kos deg!

Valpebilder av deg herifra er snart på vei :-) Klem, Aiyana

Marianne

05.09.2007 kl.13:19

Heldige Tanja som får gå på valpekurs!!! Fin avkobling til oppussing hjemme tenker jeg. Godt de husker å gi deg mat :-)Vi får gå rett på lydighet med lille snuppa vår når vi kommer tilbake (avvenning fra mormor-morfar opphold)Klem fra Marianne

Lisbeth

05.09.2007 kl.16:10

Flott hund Tanja også :-) Travle tider hos oss også, glemmer nesten å gi Trickster mat vi...;-), men han er da blitt 26 kg. Skal på klikker kurs til canis siste uka i denne måned, tro om det klaffer.. ikke med meg, for jeg har arbeidshelg (Reidar er fri, så det blir vel ei råd..) Veldig koselig å se hvordan alle valpene vokser..nesten stor..! Veldig godt lynne og kjempe trivelige hunder av Kelimoo:-)

Ps. Tanja er heldig som snart får hytte på fjellet, verdt å vente på......

Klem fra Trickster og gjengen :-)

Catta

05.09.2007 kl.22:03

Hoisann! Hun har sannelig vokst seg til en stor og flott dame, hun!!

Gratulerer med start på klikker-trening! Det er kjempeartig!!!

Hobbygåsa

10.09.2007 kl.12:52

Hei Tanja - takk for hilsen til meg i morsans blogg! Ja, jeg føler meg litt stilig med det skjerfet... Men genser da - både jeg og farsan er enige - det blir IKKE noe av!! Kan du tenke deg hva det vil gjøre med mitt image som gatas tøffeste hund?? Jeg er en hanne i min beste alder (2,5 år må vite) tøff og kul - og så skal morsan ødelegge det hele!! Men, så frister det jo litt også da... Hun sier at hvis jeg får genser med ben så kanskje jeg slipper alle de store snøballene som samler seg i pelsen når vi går tur i snøen, og det hadde jo vært deilig da! Og så har hun lovet å strikke piratmønster på!!! Jeg kaller de dødningehoder jeg da, det er mye kulere! Så - kanskje - jeg får se det hele ann hvis hun noengang får strikket denne kreasjonen....

Ha det fint og gled deg til klikketreningen - det blir masse godis ut av det!!!

Voff, voff fra Leon.

Skriv en ny kommentar

hits