Hva skjer, a?

Ikke så mye nytt herfra - det regner mye om dagen! I går begynte vi på valpekurs, men det var UTEN hund første gangen! Rareste jeg har hørt - åssen skal jeg kunne lære noe når jeg ikke får være med på kurset? Men de hadde fått hver sin "klikker" og hjemmelekse skjønte jeg. Og det passet meg bra - for de klikket i vei, og jeg fikk MASSE godbiter! :-) Til og med like før kveldsmaten... Makan!

På bildet ser dere at ting ikke har forandret seg så mye på hund-og-katt fronten. Freddie sitter fortsatt på sin grønne gren, og jeg sitter under og ønsker at jeg kunne klatre i trær... Kanskje jeg lærer det på valpekurset?? :-)

I started on "puppy-classes!" yesterday - but the first evening was without the dog!! How can that be - I can't understand how I can learn anything if i'm not there...??
At the picture you can see me and Freddie - he is still sitting high in the tree and I'm sitting underneath wishing that I could climb, too! Maybe that can be learned in puppy's class?

7717-106

4 kommentarer

heidi

17.08.2007 kl.12:35

Ha ha ha for et utrolig herlig bilde : )

Tea

17.08.2007 kl.14:20

Sååå koselig å se deg igjen Tanja. Tipper du koste deg med ferie selv om været har vært kranglete. Den siste uka vår har bokstavelig blåst bort sier M&M. De forteller de meg at jeg skal ha noe som heter barnepike 1 september fordi de skal seile Magica i Hollender´n (regatta) den helgen.

Marianne

17.08.2007 kl.14:25

Flott bilde av Tanja - hun har blitt ganske så gylden i løpet av sommeren. Vår Tea har bestemt seg for å være blond tror jeg. Det har blitt litt lite seiling i år og vi håper på fine forhold i helgen 1 september med seiling døgnet rundt - akkurat som dere gjerne skulle gjort litt mer med hytta. Man må utnytte alle muligheter når været har vært slik som i år - jeg har aldri sett lignende! Nå har vi i snitt hatt 15 m/s tre døgn i strekk i havna, og VM IMS (hvor Kongen deltar) har avlyst dagens seilas. Vi skal nok få til søster treff - det må bare treffe litt med kalenderen :-)

catta

18.08.2007 kl.23:42

Heisann! Så stor hun har blitt!!! herlig bilde! Klikkertrening har jeg drevet med Erling (shetlandsponnien jeg steller) også! Han syntes det var helt toppers med alt godteriet i starten! hehe XD

Ha en fin kveld

Skriv en ny kommentar

hits