Her står jeg igjen!

Et nytt stå-bilde, de blir nok morsomme å ha når jeg blir større.....??  Det er det de sier, ihvertfall!
Forresten - en liten revolusjon har skjedd hos oss!! Freddie satt oppe i et epletre i går kveld og kikket ned på meg som vanlig - jeg sto selvsagt så langt jeg rakk oppover stammen (jeg VIL lære meg å klatre i trær!) - og da bøyde Freddie seg ned og snuste på meg!!!!!!!!  Det er jo bare helt fantastisk - nå kommer nok snart det første bildet av oss to som ligger og koser oss sammen.. (kanskje..) ;-)

Ståbilde 24.06.07

3 kommentarer

Tea

27.06.2007 kl.09:13

Sånn gidder ikke jeg å stå - synes ikke det er noe bra oppe på bordet i det hele tatt jeg. Har vel ikke skjønt hvorfor jeg skal stå der, når jeg ikke fikk lov å legge forlabbene på bordet engang når jeg prøvde å ta maten til M&M. Du ser flott ut Tanja, og jeg skjønner nå at det kan være morsomt å ha når jeg blir enda større - hvor stor skal jeg egentlig bli??? Voff fra Tea og Marianne hilser

Eva, Drøbak

29.06.2007 kl.14:15

Bra jobbet! Dere kommer ikke til å angre på dette, både at Tanja har fått øvd seg på å stå på bordet, og at bildene finnes. Jeg har nettopp prøvd å spørre dere via egen blogg om et søskentreff onsdag 18. juli kunne passe? Men send meg gjerne epost på eva@wollers.no, så ser vi an? Er så spent på hvordan Tanja ser ut, hun virker veldig nydelig. Hun også. :-)

Aiyana

06.07.2007 kl.20:30

Så dyktig dere er til å trene på stå!!!

Det var en KJEMPE hyggelig overraskelse!

Utrolig kjekt å se oppstilte bilder synes jeg da :-)

Skriv en ny kommentar

hits