På besøk hos Zappa!

I går kveld var vi på besøk hos Zappa i Passebekk - det var kjempegøy! Vi lekte og sprang masse i hagen, og jeg fikk låne både sokken og ballen hans og drikke av vannskåla hans. Og tante Aud-Irén lot meg grave over alt hvor jeg ville.... Til slutt gikk jeg inn i gangen og fant det STORE kjøttbeinet hans (det var et lårben av en stor OKSE!) Det syntes jeg var så spennende at når Zappa prøvde å ta det igjen så knurret jeg og viste tennene mine til ham - og da fikk jeg jammen lov å låne det også!!! Så da vi dro hjem var jeg kjempesliten og fornøyd - og vi regner visst med at vi skal være masse sammen med Zappa og Aud-Irén og Viggo senere, så det er VELDIG viktig at jeg blir godt kjent med ham! :-)

image71
Her leker vi "fang ørene til Zappa"!

image72
Og her har jeg lånt sokken hans.....

image73
Og ballen hans.....

image74
Her ligger vi litt "på lading".....

image75
Og så skulle vi ta et bilde av meg og Zappa hvor vi satt pent ved siden av tante  Aud-Irén - men det gikk ikke akkurat sånn! ;-)

4 kommentarer

Kent

20.06.2007 kl.09:40

:) Hei Tanja! =) -Og alle eiere :)

Det er morro å se alle hundene driver med den sosialiseringen Marianne nevnte i bloggen til Tea:)

Å se dem leke med andre hunder er så underholdende!

-Jeg var som kjent i saltstraumen i forrige uke, og skal etter hver legge ut bilder fra den turen også =) Må bare komme meg hjem fra Barcelona først :P hehe

De to som var der oppe, Kasper og Kazan lekte enormt mye med hverandre... -lekeslosting stort sett :P men det var morro å se dem sammen, de er ofte det, og det så ut til å fungere så innmari bra! =)

Ha en strålende uke alle sammen! =)

-Kent

Catta

20.06.2007 kl.10:30

Heisann!

Så ut som en koselig dag :) Flotte bilder av både Freddie og Tanja :) Snakk om fotogene dyr og flinke fotografer!

Lisbeth

20.06.2007 kl.16:20

Nydelige bilder:-)Det siste bildet minte meg mye om Trickster, ikke så rart ettersom de er søsken;-)Spennende å se etterhvert som hun begynner på jakt trening?? Hadde vært moro å prøvd noe med denne karen her også (må jo utnytte energien de har;-) Ha en strålende uke og superhilsen til dere alle fra Trickster og co:-)

Marianne & Tea

20.06.2007 kl.20:44

Herlige bilder!!! Tanja ser litt større ut enn Tea, har du veid henne i det siste. Tea veier 13.5 og jeg lurer på om hun får i seg nok mat...Tea lurer nå på Tanja fikk nytt halsbånd i dag, og om hun er fornøyd med det... Ha det koz så lenge :-)

Skriv en ny kommentar

hits