Hei, tante Randi! :-)

Jeg kikker etter tanta mi - hun heter Randi og bor i Raumyrveien, visst... Hun er veldig snill - jeg har fått en fin leke av henne! Og så skryter av at hun er inne her og ser på bilder av meg HVER DAG, men hun legger aldri igjen noen hilsen, så jeg vet ikke om jeg tror helt på det....  Men kanskje det hjelper med en etterlysning ?? ;-)

image70 

4 kommentarer

Lisbeth

19.06.2007 kl.20:53

Ååååå, skulle så gjærne vært tanta til Tanja;-)Riktig ei flott lita frøken. Trickster er kry av at han er bror til så mange pene jenter som har egen blogg:-) Han gleder seg også til å kanskje å skulle treffe brødrene nordpå i sommer... Artig å se at det er så mange likheter med alle søsken:-) Vi vil også ta med trickster til fjells i løpet av sommeren, sikker på at Tanja koste seg skikkelig:-)

Ha en riktig fin uke alle sammen

Superhilsen fra Trickster og co

Marianne

19.06.2007 kl.21:47

Sjekk de labba! Er du like glad i å grave som Tea? Vi har også "utfordring" på gang ovenfor slekt og venner som følger med i bloggen...sier de...vi vet det jo ikke! Skjønne valper er det ihvertfall! Så gøy at vi er i samme "bransje" - da har vi sikkert noen felles kjente. Og så hadde vi begge "runde" fødselsdager i år, for ikke så lenge siden. Hilsen fra Moss - og sikkert også fra ørkenvarmen i El Paso

Bodil

21.06.2007 kl.23:58

Åhh, for et herlig bilde :-))

Ein riktig skjønning!!

Tante Randi

22.06.2007 kl.15:21

Joda - det er helt sant. Tanta ser ofte på tantebarna sine - ser også på søskenblogger og mammabloggen - artig å følge med.

God St.Hans !

Skriv en ny kommentar

hits