Jeg er her jeg også - selv om jeg er litt tilbakeholden!

Det er ikke så mange bilder av meg i denne bloggen - i helgen var jeg faktisk alene hjemme mens de andre dro på hyttetur! :-) Egentlig liker jeg det, for da kan jeg ligge i stua uten å bli jaktet på hele tiden...  Jeg er fortsatt ikke helt sikker på det andre dyret som har kommet hit. Men tror ikke hun er farlig egentlig - venter mest på at hun skal bli litt større og ikke måtte leke hele tiden. Jeg er av den litt mer rolige typen, jeg!
Gruer meg litt til ferien, for da skal vi være 3 uker på hytta har jeg hørt...  Men da kan jeg jo være ute og fange mus nesten hele tiden, så det går vel det også!

Her er et par bilder av meg - tatt i kveldsola på verandaen. Og - om jeg skal si det selv: jeg synes jeg er ganske vakker! :-)

image67

image68

2 kommentarer

Hobbygåsa

19.06.2007 kl.12:33

Så nydelig pus, skikkelig fine bilder! Det er så morsomt å følge med, du skriver så fint. Det er nesten som å være med på valpetiden, blir helt varm om hjertet så mange koselige ting en kjenner igjen.

9na

19.06.2007 kl.16:51

Hei igjen, så nyydelige bilder.. De to pels-sjarmørene dine er jammen noe for seg selv!! Og så skriver du så hyggelig til!

Skriv en ny kommentar

hits