Min aller første ordentlige hyttetur!

Denne helgen har jeg vært på hytta - med overnatting to netter! Det var veldig mye nytt å lære - blant annet at jeg ikke får lov å bite i NOEN tepper... :-(  Kjempedumt, synes nå jeg!! Men jeg kapitulerte etter hvert, for hvis jeg var snill og ikke bet og ristet i teppene så fikk jeg lov å ligge på SAUESKINNET - og det syntes jeg var innmari deilig å ligge på! Og så gikk vi flere fine turer, så jeg ble ganske sliten! Her er noen bilder fra helgen:
image59
Jeg sitter og ser på utsikten fra "plenen" foran hytta. Kanskje sauene kommer forbi snart?

image60
Frøken "hakk-i-hæl"! Det er de visst veldig fonøyd med, forresten! :-)

image61
En liten pust i bakken.

image62
Hæ - har jeg gått for langt unna??

image63
Stadig nye ting å smake på!

image64
Fatter'n og jeg slapper av etter turen!

image65
Og så fikk jeg endelig ligge på mitt elskede saueskinn... DET er deilig, det! :-)

image66
Dere vil ikke tro hvor deilig det er! :-) (Skjønner ikke hvorfor jeg ikke kan bite og riste litt på det, men det får så være - bare jeg får ligge her!

4 kommentarer

Catta

18.06.2007 kl.10:35

Hei igjen!

Så flotte bilder! Herlig å lese =D Ser ut til at dere har hatt en koselig helg! :)

Catta

Eva, Drøbak

18.06.2007 kl.11:17

ÅÅÅ, Tanja er heldig som kan være på slike hytteturer. De få gangene våre har fått være på fjell/halvfjell, serd et ut som de føler at NÅ, nå, har vi kommet til hudneparadis!! Og så ser hun jo veeeldig nydelig ut, den frøkna også. :-)

Marianne og Tea

18.06.2007 kl.16:49

Herlige bilder! Og så heldig Tanja er som har sånne muligheter - hytte eller hunde paradis. Hakk i hæl kjenner jeg igjen, kan fortsatt ikke få dusjet alene. Lille frøken Tea må se meg absolutt hele tiden. Vi driver avvenning :-) samtidig har vi ingen tepper på gulvene her hjemme for øyeblikket - en ting om gangen. Disse damene vet å kose seg, og det synes så godt på de at de stortrives - og da er de på sitt aller skjønneste.

9na

18.06.2007 kl.21:45

Tanja er nyyydelig, men hvor er Freddie?

Skriv en ny kommentar

hits